Geile dominante oma

Ik ben een dominante oma;). Ik heb mezelf hier ingeschreven om onderdanige mannen te leren kennen. Iets wat mij fascineert dat is het klaarkomen van een man. Ik vind het ook echt geil als ik een man zie spuiten. Nu weet ik dat er mannen zijn die het fijn vinden als een vrouw bepaalt wanneer ze klaar mogen komen. Zo’n soort vrouw ben ik ook. Toch heb ik nog niet heel veel ervaring met cumcontrol. Ik wil dan ook graag een man leren kennen die dit niet erg vindt. Ik ben wel een hele dominante en strenge vrouw dus als je daar naar op zoek bent dan zal je het zeker naar je zin hebben. Wat ik dan graag zou willen op een date is dat we sex hebben. Dit kan dan op verschillende manieren en ook orale sex is dan mogelijk. Tijdens de sex mag je niet klaarkomen. Ik wil bepalen wanneer dat gebeurt en jij hebt daar verder niets over te zeggen. Het kan dan ook zijn dat ik je zelfs een beetje ga plagen. Ik ga dan met mijn handen over je ballen en we kietelen elkaar lekker. Misschien ga ik zelfs met mijn tong over je pik en pijp ik je een beetje. Lijkt het jou geil? Laat me weten