Friesland. Vrouw zoekt slaaf

Mijn naam is Lonko, maar jij noemt me meesteres. Je stelt je afwachtend en onderdanig op. Je praat pas wanneer ik zeg dat je mag praten en uiteraard antwoord je altijd mijn vragen met Ja of Nee meesteres. Ik ben op zoek naar een onderdanige sub, zonder eigen wil, die me gehoorzaamt op alle momenten dat ik dit van hem eis. Wanneer jij doet wat ik van je eis, zorg ik dat ook jij aan je trekken zult komen. Geef jij je hele ziel en zaligheid over aan mij, mag ik je plagen en teasen tot je gek wordt van verlangen. Zal ik je straffen als je alleen maar denkt aan klaarkomen, zal ik je helemaal gek maken met alle geilheid die ik in me heb. Zal ik je dan nog gekker maken als gek van verlangen naar je hoogtepunt, je laten kronkelen en kermen en het maar rekken en je uiteindelijk stijf en hard van geiligheid eindelijk geven wat je zo graag wilt, het ultieme klaarkomen, het geilste orgasme wat je ooit had. Kun je jezelf bedwingen, kun je mijn plagerijen weerstaan, ben je sterk genoeg, ga deze geile uitdaging dan maar met me aan. Contact opnemen