Footfetish domina, strapon meesteres zoekt jou. Utrecht

Ik loop graag over je heen. Daarna ga je aan mijn strapon likken en dan neuk ik jou met mijn strapon. Dus jij hebt een voet fetisj? Je houdt van tenen zuigen, likken en mijn voeten vereren? Wil je daarbij ook nog een meesteres die jou op je plek zet? Nou, ik zou jou elke nacht laten klaarkomen op mijn twee mooie voetjes. Ik heb tonnen met foto’s van mijn twee voetjes, en als jij je goed gedraagt dan zal ik beloven er veel meer voor jou te maken! Jij begint gewoon als mijn kleine onderdanige teef, en met de tijd krijg je meer van mijn voeten. Als je straf nodig hebt zal ik je ook straffen met mijn voeten. Ik hou ervan om je te schoppen of over je heen te lopen. Ik wil van jou dat je goed luistert en altijd op handjes en knietjes door mijn huis heen loopt. Je moet mijn straffen aankunnen! Ze zijn niet voor de mietjes onder ons. Sadist zoekt jou. Contact opnemen