Extreme sm date. Breda

Ik ben op zoek naar een man die het lekker vind om als slaaf gebruikt te worden, en die meer wil dan een paar klappen met mijn zweepje. Het liefst heb ik een wat oudere onderdanige gentleman met ervaring, die dus weet dat pijn heel fijn kan zijn, maar als je jong, onderdanig en onervaren bent, maar wel genoeg lef hebt om een hele nieuwe ervaring op te doen, dan wil ik misschien nog wel mild zijn en je een kans geven. Ik geniet ervan om de speel of slaapkamer binnen te komen als strenge meesteres, die jou laat knielen of straft als je het in je hoofd haalt om je niet volledig te onderwerpen aan mij. Ik speel graag een rollenspel, hou van mindfucking, en geniet ervan om van alles op je uit te proberen en je grenzen op te zoeken, en maak daarbij gebruik van bondages, boeien, maskers, zweepjes, een ball gag, tepelklemmetjes, maar heb ook nog wat spannende ideetjes waarmee ik je meer pijn kan laten voelen. Verder vind ik het lekker om op je gezicht te zitten, en dan mag jij mij overal likken, dus je mag dan ook mijn sterretje likken, en als je van urine houdt, dan wil ik je wel een flinke straal geven. Vooraf geef ik je wel een codewoord voor als het je te veel wordt, maar dat is dan ook echt de enige keer dat ik naar jou luister. Ik denk dat het overbodig om te zeggen dat ik absoluut niet switch, take it or leave it! Neem contact met mj op

Alle profielen uit Breda