Ervaren strenge meesteres. Roermond

Dus jij vind het fijn om door een strenge meesteres met een strapon lekker in je kontje genomen te worden? Waarschijnlijk word je al geil bij het idee, maar het is nog veel te vroeg om je daarop te verheugen, want ik ben een meesteres die mannen alleen maar verwend als ze het echt verdienen. Je kunt je dus maar beter aan mijn opdrachten houden en mij tevreden stellen, want als je ongehoorzaam bent dan is het niet alleen zo dat ik je niet ga verwennen en je niet flink hard ga nemen, maar ik ga je er ook nog eens flink voor straffen. Het is dus beter dat je goed naar mij luistert en mijn bevelen opvolgt als je een beloning van mij wil krijgen. Het eerste wat ik van een slaaf eis is dat hij mijn laarzen goed schoon likt, want ik wil dat mijn laarzen mooi gaan glimmen door jouw tong. Pas als je dat goed gedaan hebt gaan we verder met ons spel waarbij ik natuurlijk de leiding neem en jij mij gehoorzaamt. Ik heb genoeg ervaring om ongehoorzame mannen een lesje te leren in onderdanig zijn, en geloof me ik heb niet snel medelijden, ik zal je uitlachen, vernederen, uitschelden en ik kan harde straffen uitdelen. Contact opnemen