Dominante vrouw zoekt vaste slaaf. Einhoven

Ik ben een jonge alleenstaande Domina, ik ben niet alleen mooi en streng, maar ik heb ook geweldige grote borsten Cup DD, maar voor je je daar aan wil verlekkeren zul je wel aan mijn eisen moeten voldoen. Ik ben op zoek naar een lustslaaf die mij vol overgave wil dienen en mij de volledige controle durft te geven, ik ben streng, maar wel rechtvaardig en ik zal er natuurlijk rekening mee houden tot hoever ik met je mag gaan. Ik zoek geen slaafje voor een uurtje per week, maar ik wil wel dat je wat meer tijd in mij wil steken, want tenslotte ben ik geen hoertje die je kunt bezoeken wanneer het jouw uitkomt, ik wil een slaafje voor regelmatig en langdurig gebruik, en als je mij tevreden stelt mag je misschien zelfs mijn vaste slaaf worden. Neem contact met mij op