Dominante vrouw met voeten fetisch zoekt slaaf

Voeten fetisch
Ben jij op zoek naar een meesteres met passie voor footsex? Voeten fetisch. Na een tijdje gestopt geweest te zijn met het hele BDSM gebeuren begon het weer te kriebelen om het zomaar te zeggen en ben ik eind vorig jaar weer langzaam aan begonnen. Vorige maand heb ik een kamer laten inrichten bij mij thuis en nu ben ik klaar om nieuwe slaven te ontvangen, te trainen en af te richten. Ik doe dit puur voor de hobby en ben niet commercieel ingesteld. Het gaat mij om de kick om slaven af te richten. Er zijn vele dingen die ik graag doe zoals verbaal en fysiek vernederen, plasseks, voorbind pik en bondage. De dingen die ik niet doe zijn bloed en blijvend letsel. Ben je een beginner of een ervaren slaaf dan hoor ik graag van je en ben je welkom in mijn nieuwe BDSM ruimte. In jou dromen zie jij mijn voeten in een panty voor je. Mijn voeten glijden via de binnen kant van jou benen richting jou boxer. Hmmm ik stop niet en jij trekt jou boxer uit. Daar komt die dan te voorschijn. Jou grote dikke geile paal. Mijn panty trek ik uit en ik heb nu blote voetjes. Niet alleen blote voetjes want als ik mijn benen wat verder uit elkaar zet kan jij zo naar mijn kale doosje kijken. Kan jij de aandacht verdelen met kijken waar mijn voetjes heen zullen gaan en hoe nat mijn doosje aan het worden is? Contact opnemen

Alle profielen uit Luik