Dominante jonge vrouw zoekt onderdanige manvoor seks. Assen

vrouw zoekt slaaf Assen
Laat mijn leeftijd je niet intimideren. Ik weet al van jongs af aan dat ik voorbestemd ben om de leiding te hebben. Ik ben geboren om te domineren. In het leven en in de slaapkamer. Mijn onderdanige zal alleen van mij zijn. Ik speel voor niemand de tweede viool dus ook niet voor jou! Ik ben mooi en heb weinig tolerantie voor dwaasheid en dom gedrag. Verspil mijn tijd niet als je niet klaar bent om je 100% aan mij te onderwerpen. Ik zoek een goed uitziende verzorgde man leeftijd maakt niet uit. Een man die zijn plaats kent en zich volledig aan mij zal onderwerpen. Iemand die mijn stemmingen en behoeftes snel oppikt. Ik hou niet van iemand aan wie ik mezelf moet herhalen. Contact opnemen

Alle profielen uit Assen