Dominante dame op zoek naar BDSM date. Den Haag

Nou daar ben ik dan! Ik moet je heel eerlijk zeggen dat ik het wel een beetje spannend vind om me hier zomaar ‘te kijk’ te zetten. Weet je, dit is allemaal nog heel nieuw voor mij. En dan bedoel ik niet alleen het online op zoek gaan naar een seksdate, maar ook BDSM. Daar ben ik ook nog vrij nieuw in. Sterker nog, meer dan een beetje spanking en bondage heb ik nog niet meegemaakt, ik ben dus echt nog een groentje. Wel iemand die voor heel veel openstaat. Ik hoop dan ook dat ik hier een man kan gaan leren kennen die echt weet wat hij doet, die ervaring heeft maar ook respect voor mij heeft. Daarnaast zou ik het ook wel fijn vinden als hij niet alleen maar met zijn pik denkt, maar ook de moeite wil nemen me eerst te leren kennen. Contact opnemen