Domina zoekt slavin. Maastricht

Ik vindt het heerlijk om onervaren subjes op te leiden en wegwijs te maken in de wereld van de SM. Ik ga dan heel rustig beginnen met het uitvinden van jou gevoelige punten. De kans is groot dat ik je dan laat kennis maken met enkele van mijn attributen, wel of niet vastgebonden en/of geblinddoekt. Dit hoeft in eerste instantie helemaal geen pijn te doen, het gaat mij altijd om de reactie van mijn slavin en niet zo zeer om de hoogte van de pijngrens. Hou je wel van harde sm? Een goede slavin zegt geen nee tegen zijn meesteres. Alles wat ik aan je opdraag zal je voor mij doen. Nee is daar geen optie voor en je beaamd het. Jij wil mijn slaaf worden dan zal je precies doen wat ik zeg! Duidelijkheid is wel een pre en van te voren spreken we precies af wat we wel en niet van elkaar verdragen. Hierbij kiezen we ook een stop woord uit. Bedenk jij die alvast er vermeld je het in een berichtje naar mij toe? Dan kunnen we gaan kijken wat wij juist wel en niet voor elkaar kunnen gaan betekenen. Neem contact met mij op