Cunnilingus Lover gezocht

Als jonge vrouw voelde ik me al aangetrokken tot een lichte vorm van BDSM, daarom ben ik toen op onderzoek gegaan en daardoor heb ik meerdere sites gevonden waar ik leuke contacten opgedaan heb. Nu ben ik op zoek naar een onderdanige man die zich helemaal aan mij over wil geven en die mij nooit tegenspreekt zodat ik jou opdrachten kan geven. Aan jou de taak die uit te voeren zonder geklaag en gezeur. Echt extreem ben ik niet in dit soort dingen maar ik vind het gewoon een heerlijk gevoel als een man zich helemaal aan mij overgeeft en zich open stelt voor mij. Misschien leer ik gaandeweg nog wel wat strenger te zijn. En misschien heb jij genoeg ervaring als slaaf om mij het een en ander bij te leren. Dus ben jij een vent die graag vernederd wil worden en graag billenkoek krijgt laat dan snel wat van je horen en misschien ben jij binnenkort wel mijn slaafje die al mijn stoute opdrachten uit gaat voeren. Wat je moet weten is dat ik enorm van cunnilingus geniet, ik zou je vaak mij laten likken. Wel handig om te weten is dat we wel altijd eerst een soort van kennismakingsgesprek hebben, dit om te kijken of er wel een klik is. Want ook al is dit een aparte vorm van seks, een klik moet er wat mij betreft echt altijd wel zijn. Ook zullen we dan een stopwoord afspreken voor wanneer ik in jouw ogen echt te ver ga. Afspreken doen we alleen maar bij mij thuis, daar kan niemand erachter komen wat ik daar precies doe. Ik hoop dat ik op deze manier een man kan vinden die graag eens mijn slaaf wil zijn, zodat ik ook eens wat meer ervaring op kan doen. Dus, spreekt dit alles jou wel aan en denk je dat we het samen leuk genoeg kunnen hebben? Laat het me dan weten. Contact opnemen

Alle profielen uit Breda