Ben jij mijn slaafse slet? BDSM vrouw zoekt slaaf. Haarlem

Ik kwam op deze site op zoek naar een slaafse man. Ik wil een slaaf die graag een slet is voor zijn Meesteres. Ik geniet van een slaaf die er van houdt om vastgebonden te zijn en die ik anaal kan nemen met speeltjes. Ik wil een slaaf die zorgt voor de dagelijkse behoeften van zijn Meesteres. Ik ben op zoek naar een onderdanige man die graag zijn Dom van dienst is. Je bent een vriendelijke, intelligente, onderdanige man van 18 jaar of ouder. Ik ben, aantrekkelijke, intelligente, creatieve en zorgzame Domina van 47 jaar. Een paar van mijn interesses zijn: plagen en ontkennen, spanking, bondage, macht en controle. Het zal geven en nemen zijn tussen ons en zolang jij mij goed dient zal ik jou tegemoet komen in jouw wensen en je belonen op de manier zoals jij wenst. Ben jij mijn slaaf? Ik zal je via email een opdracht geven om te kijken of je goed genoeg bent voor mij. Een slaaf die zich volledig aan mij geeft. Je moet goed met je tong overweg kunnen. We beginnen online, maar uiteindelijk wil ik je hier naast me en op je knieƫn. Sta open voor speelgoed. Wees een goede slaaf voor mij en ik zal je belonen met een speeltje naar jouw keuze. Het enige woord dat uit jouw woordenlijst verwijderd gaat worden is het woord nee. Contact opnemen