BDSM Domina zoekt goede slaaf Groningen

Hmm lekker slaafje. Jij bent hier net als mij niet opzoek naar een goed gesprek toch? Jij wil ook een nieuwe meesteres vinden. Weet je dat ik jou daar mee kan helpen? Naast mijn werk heb ik altijd veel tijd over en het liefste speel ik dan mijn rol. Mijn rol vul ik in als meesteres en wordt graag aanbeden door een goede slaaf. Bdsm gaat vaak samen met veel pijn. Ik vind dit onnodig en als ik heel eerlijk ben vind ik dat ook wel te ver gaan. Pijn mag tot een zekere hoogte maar vind dat je daar samen een middag weg in moet vinden. Ben jij een slaafje wat wel de slaaf uit wilt hangen. Alleen die niet alle pijn wil ondergaan die er voor staat? Denk jij dat jij een goede slaaf bent die dat ook echt met mij kan doen? Dan zie ik jou van zelf in mijn post vakje verschijnen. Contact opnemen