BDSM dating Utrecht. Vrouw zoekt sub gratis sm contact

Ik zoek een slaafse man of vrouw. Voer jij mijn opdrachten uit met perfectie? Ik ben een ervaren Meesteres die geniet van het pure sm leven. Mijn dominantie draag ik heel mijn leven al bij me, vandaar ook mijn passie voor sm. Mijn passie voor sm overbrengen op anderen, dat is mijn drijfveer. Ben jij een onderdanige, gehoorzame en volgzame slaaf, die mij graag wil aanbidden, al mijn opdrachten tot in alle perfectie wil uitvoeren. Dan zoek ik jou! Ik verwacht te allen tijde eerlijkheid. Ik zal mijn nummer voor een ontmoeting niet zomaar geven, deze zal je moeten verdienen. Ik eis jouw volledige toewijding aan mij. Jouw tijd en aandacht zijn voor mij zoals mijn tijd en aandacht voor jouw zal zijn. Ik verwacht dat je met me praat wat jij wilt en verwacht en ik zal naar je luisteren. Ik verwacht dat je mijn instructies opvolgt en een safeword zal altijd aanwezig zijn. Ik zal spelen met je zoals jij wilt en mij behaagt. Stuur een foto met je bericht als je geïnteresseerd bent. Ik zoek een slaaf geen partner al sluit ik dat niet uit. Ik kan zowel verplaatsen als ontvangen. Laat me NIET wachten, een leuk en spannend avontuur wacht op je! Contact opnemen