BDSM contact Almere

Na jarenlang het beroep van verpleegkundige te hebben uitgeoefend raakte ik voor het eerst betrokken met de wereld van sm. Ik bleek al snel te genieten van het spelen van mijn rol als Meesteres en houd er van een erg dominante rol te spelen. Ik eis dat mijn slaven, slavinnen zich geheel aan mij onderwerpen en ik eis dat zij voldoen aan mijn wensen en mijn commando’s en opdrachten opvolgen. Zowel voor de beginner in SM als de ervaren slaaf kan ik een sessie op maat spelen. Ik haal energie uit jouw fantasie, onderdanige en lichamelijke reacties. En natuurlijk ook uit mijn eigen fantasie en beleving. Ik speel met gevoel en interesse in mijn slaaf en zijn fantasie. Nee, ik neem je mee in een avontuurlijke wereld waarin erotiek, geilheid, fetish, onderdanigheid en onderwerping een rol spelen. Wij gaan samen voor de flow zodat je, je even iemand anders voelt en je totaal kan ontspannen en ontladen. Neem contact met mij op