Aziatische sm Domina zoekt sletjes. Den Helder

Ben jij een man die graag de wensen van een vrouw vervuld en vind je het ook spannend om dit te doen buiten onze dates om dan zou ik graag meer over je te weten komen. Ik vind het geil om te daten en dan de man mijn wil op te leggen. Toch is dat niet genoeg voor mij. Wat we daarnaast zouden kunnen doen is onze telefoonnummers en de Skype adressen uit te wisselen en zo ook contact te houden. Dan kan ik je zo opeens midden op de dag een berichtje sturen dat je iets moet doen voor mij. Wanneer je dat dan goed doet dan ben ik tevreden en dan zal je daar zeker voor beloond worden. Ik hou er wel van om mannen te belonen als ze iets goed doen. Dat doe ik dan in de slaapkamer en daar worden ze dan op een heerlijke manier verwend. Doe je niet wat ik wil dan mag je mij gaan verwennen. Dat moet dan ook weer precies gaan op de manier zoals ik het wil. Volgens heb je een aardig beeld van wat ik van een man verwacht. Wil je meer weten of heb je interesse om met elkaar te daten dan kun je mij een bericht sturen. Misschien kunnen we dan samen veel plezier hebben. Het lijkt me wel handig dat er alleen mannen reageren die al een beetje onderdanig zijn. Deze mannen hebben een natuur om vrouwen het naar de zin te maken. Ik hoor dan ook graag meer over je als je mij een bericht stuurt. Wanneer je een leuk bericht stuurt wat mij aanstaat dan kan ik je nu al zeggen dat het niet lang zal duren voor we elkaar in het echt gaan zien. Reageren